(Levens)testament in Hengelo

Een testament moet voor iedereen gemakkelijk zijn, althans dat vindt Testamentvisie. Wij gevens advies in Borne en omstreken. Hengelo valt dus ook binnen het servicegebied van Testamentvisie. Mocht u dus in Hengelo wonen en graag met ons willen samenwerken, dan is dit geen enkel probleem. Bent u geïnteresseerd in onze hulp, bezoek dan onze eerstvolgende lezing of neem direct contact op met Testamentvisie.

Verschil testament en levenstestament

Het grote verschil tussen een testament en een levenstestament is dat een levenstestament aan de orde komt tijdens uw leven. Hierin wordt bijvoorbeeld bepaald wie er uw vermogen mag en kan beheren, maar ook wie keuzes voor jou mag bepalen op het moment van ziekte, dementie of een ongeluk. Een testament is bedoeld voor na uw overlijden. Hierin wordt uw nalatenschap geregeld.

Testamentvisie in de buurt van Hengelo

Testamentvisie ligt op een steenworp afstand van Hengelo en is dus goed bereikbaar. Hierdoor is het voor Testamentvisie geen probleem om mensen wonend in Hengelo te adviseren en verder te helpen in het proces van een testament laten opstellen. Mocht u dus in Hengelo wonen en advies nodig hebben over testamenten, dan zijn wij daar voor u. 

Contact opnemen

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt in Testamentvisie, twijfel niet en neem direct contact met ons op.  Dit kan via ons contactformulier, per telefoon (06-28953310) of per mail (info@testamentvisie.nl)